Pazin sport Facebook
Pazin sport
Događanja
 
Monday, 02 October 2017 06:12

Pobjeda NK Pazinke Pazin

Pazinka je 30.09.2017 pobijedila kod direktnog konkurenta iz donjeg doma ljestvice koji je razvidno slabija momčad od njih, ali je na kraju moglo biti svega. Naime, Vrapče je u posljednjih deset minuta imalo dva jedanaesterca.

No, krenimo od početka. Patrick Rabar je u 17. minuti prošao po desnoj strani i povratnom loptom pronašao Amela Ibrahimovića koji goste dovodi u vodstvo.

Šest minuta kasnije kombiniraju Rako i Vale da bi potonji poslužio Igora Lepinjicu koji pogađa za 0:2.

Vrapče je počelo imati više od igre, a kriterij suca Jeleča iz obližnjeg Zaprešića bio je, budimo pristojni, nestabilan.

No, sijevnula je jedna pazinska kontra u 76. minuti, lopta je stigla do Marka Lepinjice, a to je momentalno znak za uzbunu protivničkoj momčadi. Tako je bilo i ovog puta – 0:3 pokazuje semafor nakon udarca popularnog “Lepija”.

Ali, ni s tim rezultatom nisu gosti bili sigurni u trobod. Armin Abazi je iz jedanaesterca smanjio na 1:3 u 83. minuti, a pet minuta kasnije Jeleč odrađuje “deja vu” i ponovno loptu šalje na “bijelu točku”, ali ovog puta šut odlazi u vratnicu.

Teško je ni zamisliti što bi se na terenu događalo i koliko bi trajala nadoknada da je Abazi smanjio na 2:3. Nakon toga uslijedio je crveni karton Teu Krajcaru, ali i “razgovor” suca Jeleča i trenera gostiju Mirka Matike čiji transkript nije za javnost.